Monday, November 19, 2007

Om byxhäng på Östermalm och kulor i Västernorrland

Härnösand. Sundsvall. Östermalm. Det här daterar sig ett par veckor tillbaka i tiden. Men om man är intresserad av vad jag anser om investering av Härnösands nyvunna miljoner, om Sundsvall som shoppingens och hockeyns huvudstad, samt om förbud mot byxhäng på Östermalmsskola så kolla in nya Sundsvallsnyheters andra nummer, sida 8.

4 comments:

Unknown said...

Läste det här precis nu. Slås av en rad saker.

1. Sundsvalls Nyheter, vad fan är det? Jag har koll på varenda liten lokaltidning i det här landet, men så missar jag en från min egen hemstad! Det där måste vara någon sorts gratistidning från gänget som gör gatufesttidningen.

2. Jaså, Sundsvall backar. Vad stolt man blir. Först gör de ett stöddigt claim som alla vet är uppåt väggarna, sedan har de inte ens cojones nog att försvara sitt beslut.

3. Vadå hockeyns huvudstad? Jag har ägnat Sundsvall Hockey ett decennium av mitt liv och därför smärtar det mig att säga att hockeykulturen, den hittar man i Timrå.

4. Shopping, ok. Synd bara att IN-gallerian blev så fult inredd och fick ett så uselt namn.

5. Vem är den där Härnösandssnubben som svarar? Härnösand borde ta och rensa upp i lärarkåren på sina akademiska institutioner, som det är nu är det H-sand som håller kvaliteten på Mittuniversitetet nere.

6. Om någon undrar, ja jag har erfarenhet av de akademiska institutionerna i Härnösand. Jag har även bott i detta Norrlands "Aten"...

Anonymous said...

Halloj Jerry!

1. Ja, Sundsvallsnyheter är en ny gratistidning. Än så länge bara kommit ut med 4 nr. Jag har ingen aning om huruvida nån på redaktionen arbetat med Gatufesttidningen.

2. Byte av projektledning för Position Sundsvall orsak till inkosekvens/skifte i stadens externkommunikation. Styrgruppen verkar dock i mångt och mkt vara densamma... om jag inte misstar mig(!?)

3. Eller hur!? Hockeyn är Timrås. Det tycker jag Sundsvall ska unna Timrå.

4. ...och en himlans tur att man stoppade planerna på att göra om det anrika stadshuset till shoppinggalleria...

Anonymous said...

Ansvarig utgivare för Sundsvalls Nyheter är Jerker Sjödin, som tidigare var projektledare för Vision Sundsvall och projektet Sundsvall - Norrlands huvudstad. Så nu vet ni det...

Sundsvalls Nyheter distribueras f.ö hem till folk på söndagarna.

/mymlan

Anonymous said...

Tack mymlan!
Du spräcker min bubbla av finkänslighet...

...vad jag inte har ngn aning om är hur detta viskas om i Sundsvall?